Hoe werkt het? 

Autoflirt is in beginsel opgezet voor het gebruik van auto-kentekens.

Personen met een scooter/mobiel/bromfiets, kunnen ook het nummer van hun kentekenplaat gebruiken, maar ook een kenteken van motor, boot, vliegtuig... 

Je kunt er ook voor kiezen om een eigen naam of pseudoniem te gebruiken. Echter maximaal 10 karakters. 

Eigen naam..? Let er wel op dat je je eigen privacy kunt schaden, maar als je dat geen probleem vindt, is dat geen enkel probleem. 

Wij vragen van jou, ook het merk, type en kleur van de auto, dit voor de "zoekers", zodat ze kunnen verifiŽren ofdat ze een juist kenteken hebben onthouden. 

Zonodig kunnen ze vaker een kenteken intoetsen, maar onze database, geeft hen niet de mogelijkheid naar "bijliggende" kentekens, dit om klakkeloos verzenden van e-mails te minimaliseren, maar ook de privacy van anderen te respecteren.

Bij ons contact formulier kun je eventueel vragen, of dat een bepaalde naam nog vrij is, of dat er een nummertoevoeging bij komt? 
Natuurlijk zijn er meer mensen die Jan heten. 
De eerste deelnemer met Jan, zal dus daadwerkelijk Jan krijgen, iedere volgende met een nummertoevoeging. Aan een antwoord kun je geen rechten ontlenen, omdat wij niet weten wat voor aanvragen er "onderweg" zijn. 
Wij behouden ons het recht voor, om namen, om wat voor reden dan ook te weigeren.
Of in een later stadium, alsnog te annuleren, diegenen kunnen mogelijk gratis een andere naam kiezen. 

Voortijdig beŽindigen van deelname ?
Dan dien je ons dit per e-mail door te geven via ons contact formulier
Voorts verwijder je zelf jouw stickers en open je jouw autoflirt e-mail niet meer. 

Mocht je onverhoopt last krijgen van ongewenste en/of hinderlijke e-mail, dan dien je deze afzenders zelf uit te sluiten in jouw mail programma, hier volgt een voorbeeld, imitatie horloges maar in andere mail programma's moet je zelf even kijken, hoe ofdat dat moet.

Autoflirt, de naam zegt het al...
Daarom is het zo, dat bij verkoop van de auto of bromfiets, de nieuwe eigenaar voorrang krijgt, als hij/zij zich zou aanmelden. Deelname door de vorige eigenaar vervalt automatisch, replica horloges als een nieuwe eigenaar zich aanmeldt.