Algemene voorwaarden en vrijwaring.


Door de onderstaande algemene voorwaarden te lezen en te accepteren , verklaar je akkoord te gaan met deze .

Algemeen 
Wij bemoeien ons op geen enkele wijze met de inhoud van jullie onderlinge e-mail.
Wij kunnen alleen maar hopen, dat alles ordentelijk verloopt. 
Dus je zult begrijpen, dat wij op geen enkele wijze, enige aansprakelijkheid voor wat dan ook en hoe dan ook kunnen en zullen aanvaarden. 
Je kunt tussentijds wel opzeggen, maar niet wijzigen. 
In een voorkomende situatie, verwijder je jouw stickers en open je jouw e-mail van autoflirt niet meer.Als je een nieuwe naam of nummer wilt, dan dien je je opnieuw aan te melden. 

Als je ons, jouw (mobiele) nummer verstrekt, dan ga je akkoord, dat wij dit gebruiken, in een database voor de "zoekers", zodat deze mogelijk kunnen zien ofdat jij, telefoon, sms, mms of i-mail wilt ontvangen, je kunt mogelijk zelf thuis ook wat in jouw computer instellen. In geval jij de autoflirt e-mail laat forwarden, bijvoorbeeld naar jouw eigen e-mail adres, dan kun je misschien vandaar voorwaarden instellen.
Als jij dat via ons niet zou willen, moet je die gegevens bij ons dus niet invullen. 
Er is ook een database voor de "zoeker", met gegevens zoals merk, type en kleur van de auto.
Dit wordt mogelijk gecombineerd met mms/sms/i-mail voor i-mode, maar dit is nog in voorbereiding. 
Bij inschrijving, dien je dus ook deze gegevens, mits je dat wilt, op te geven, zodat een "zoeker", kan controleren ofdat hij/zij op het goede spoor zit.

Je meld je automatisch aan voor deelname voor een periode tot 12 maanden. Wij hanteren geen opzegtermijn, wil je daarna verlengen, dan moet je je opnieuw aanmelden, dus je ziet wij hebben geen truckjes. 

Doelstelling 
Een kenteken hoort, in eerste instantie bij een voertuig, als iemand zijn voertuig verkoopt, dan houdt hij gewoon zijn kenteken/mailadres totdat hij/zij opzegt. 
Maar, als de nieuwe eigenaar van het desbetreffende voertuig, ook wil meedoen, dan behoort deze het e-mail adres te verkrijgen, de oude eigenaar heeft er eigenlijk ook niets meer aan. 
De oude eigenaar kan geen aanspraak maken op enige restitutie etc. 
Bij "dubbele deelname", heeft de (nieuwe) houder van het kenteken voorrang. 


Privacy ! 
Jouw gegevens worden alleen door ons, voor ons gebruikt.
Dus voor onze mailingen en berichten, van ons aan jullie, en worden dus niet aan derden verstrekt. 
Alleen jouw kenteken (of naam , als je dit gebruikt i.p.v. jouw kenteken ), is zichtbaar, maar dat is de gewone kentekenplaat ook, maar als men op onze pagina zoekt, dan alleen Jouw merk, type en kleur van de auto en als je die verstrekt hebt, ook telefoonnummer voor sms , mms en/of i-mode.
Voor zover van toepassing i.v.m. de wet bescherming persoonsgegevens, verleen je ons toestemming, om jouw kentekennummer, voor onze doelstelling in onze eigen administratie en database, te gebruiken.
Jouw postadres wordt alleen eenmalig gebruikt om jou een stickersetje toe te sturen.

Opgepast ! wees voorzichtig. 
Jouw i-mail / mms en sms gegevens, zijn alleen voor anderen zichtbaar, als je ze ons verstrekt hebt, om voor jouw gebruikt te worden, dus niet invullen als je dat niet wilt.
Ontvang of verstuur je deze vanuit jouw auto, doe dit dan handsfree. Het moge duidelijk zijn dat wij geen enkele verantwoordelijkheid accepteren als je een aanrijding of bekeuring krijgt .

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, voor welk hinderlijk gedrag van wie dan ook.

Krijg je als deelnemer, op een bepaald moment van een bepaalde persoon, "onfatsoenlijke", ongewenste e-mail, dan dien je zelf actie te ondernemen, door in jouw mail programma deze afzender uit te sluiten. 

Een mogelijkheid om jou te beschermen, tegen ongewenste telefoontjes en sms-jes, weten wij (nog) niet.

Dus.., realiseer je dat terdege als je deze gegevens aan ons, of later in je correspondentie aan de ander verstrekt. 

Gedragsregels
Je zult, in je e-mail, "normale" teksten gebruiken, je zult geen obsceen gedrag beziggen. Dit ondanks het feit, dat wij van diegenen die jullie zullen contacten niets kunnen eisen, maar hopen dat zij zich ook aan alle geldende fatsoensnormen zullen houden. 

Diversen
Wij maken in de uitvoering van autoflirt en bijbehorende diensten, ook gebruik van diensten van derden, alsook computers, servers, beveiliging, etc. en niet te vergeten, replica horloges een energiemaatschappij, en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig falen, van welk van hen dan ook. 
Mede door dit, zullen wij nooit garanderen dat alles foutloos zal gaan. En zullen wij dus ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden, voor welke schade en vervolgschade, hoe dan ook. 
Eveneens vindt nooit restitutie plaats, indien autoflirt, door wat voor oorzaak dan ook, voor korte of langere tijd niet beschikbaar is. 
Wij spannen ons in, om mogelijke storingen zo snel mogelijk te verhelpen. 

Tijd
E-mail blijft tot 30 dagen op onze server staan, wil je een langere periode, dan is dit niet mogelijk, je dient dan jouw mailbox elders door te sturen, imitatie horloges dus naar jouw eigen mailadres bij jouw service-provider? 
Alles is beschikbaar via webmail, zo kun je vanaf elke PC/lokatie, jouw mail lezen.
Wij behouden ons het recht voor, om zonder voorafgaande aankondiging, inschrijvingsvereisten en tarieven, alsook de "techniek" en inhoud van onze website, te wijzigen. 
Daar, waarin deze voorwaarden (nog) niet voorzien, behoudt de directie het recht voor, waarnodig zelfstandig/eigenmachtig deze voorwaarden aan te passen/te wijzigen, zonodig met terugwerkende kracht. 
U gaat een verbintenis aan met autoflirt.nl, mocht autoflirt ooit van eigenaar wisselen, dan wordt de verbintenis gewoon voortgezet, opzeggingen uitsluitend volgens de vermelde voorwaarden.